ELS ORÍGENS D'E.J. BOSCH

Des de 1968, E.J. Bosch va iniciar la seva activitat a Barcelona com a empresa familiar dedicada a la promoció i construcció d’habitatges.
En només tres anys a Barcelona varen construir 400 habitatges.
En el 1975 l’empresa es traslladà a Sant Celoni (Barcelona), Vallès Oriental, ampliant la seva activitat al manteniment d’indústries químiques i construcció industrial.
El 1984 es constitueix com a Societat Anònima, obrint així una nova etapa de creixement i expansió tant en capacitat tècnica com en plantilla de producció, ampliant l’oferta a un sector més ampli de clients, entrant també en l’obra pública i instal·lacions esportives.
Des dels inicis, E.J. Bosch ha lluitat per adaptar-se a l’evolució del sector i s’ha especialitzat en tres grans grups: GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, consistent en l’assessorament i planificació d’inversions; PROMOCIÓ, el disseny i planificació d’obres; en MANTENIMENT INDUSTRIAL i construcció en general.
Avui en dia E.J. BOSCH S.A. continua en les activitats esmentades, incorporant les noves tecnologies, sense deixar de ser una empresa de construcció i serveis, tenint com a objectius prioritaris la Qualitat i el Servei als seus clients.

1968

Construccións E.J. Bosch inicia l'activitat

Construcció de 400 habitatges a Barcelona
1975

Trasllat a Sant Celoni i ampliació de serveis

Manteniment en el sector industrial
1984

Constitució de Societat Anònima

Nova etapa de creixement i expansió oferint serveis integrals en la construcció i ampliant les àrees d’activitat.
2017

Seguim construint

Volem que cada família tingui una llar on viure de qualitat. Contribuïm positivament en el creixement de la societat a través de les noves tecnologies. Som una constructora referent en sostenibilitat amb el medi ambient.

Construïm qualitat i sostenibilitat. Oferim un servei únic basat en la proximitat, seguretat i confiança dels nostres clients, que cada dia ens fan créixer sent més exigents amb nosaltres mateixos.
L’exclusivitat que tenim en noves tecnologies per l’habitatge proporciona un gran estalvi energètic i econòmic per les famílies. Oferim una dedicació màxima al servei del nostre client les 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, 365 dies a l’any per assegurar el seu manteniment i resultat final.

La nostra cultura es basa en els valors de proximitat amb el nostre client, confiança i seguretat dels resultats obtinguts. L’exigència ens fa créixer i oferir un servei de millor qualitat. Solucionem les necessitats.

  • Soci de PIMEC
  • REA
  • Fundación Laboral de la Construcción